Üdvözöl a NEXT4YOU LTD !

 

Cégünk könnyű, és kényelmes vásárlási lehetőséget biztosít Angliából,  ismert, közkedvelt  új angol ruhákat forgalmazó katalógus áruházakból. (Next, George, Sportdirect stb.).

Más angliai termékek behozatalával foglalkozó cégekkel szemben, mi e kapcsolattal egy naponta frissülő, milliónyi terméket kínáló oldalakat teszünk elérhetővé ügyfeleink számára ahol közvetlenül az eladótól vásárolhatnak, megspórolva ezzel a bolti értékesítés során felmerülő egyéb költségeket. Az angol katalógusokból történő rendelés esetében  a megrendelő úgy tud válogatni, hogy mindenhonnan lehetősége van a legjobb feltételekkel kínált termék megvásárlására, illetve ha akció van mi soron kívüli  rendelés leadási lehetőséget biztosítunk minden közkedvelt oldalról.

A megrendelt és megnyert termékeket hetente küldjük magyar logisztikai partnerünkhöz a Mindent Angliából.Hu Kft-hez.. Ők ezt követően a megrendelő igénye szerint postai-, de akár személyes átvételi lehetőséget is biztosítanak, melyre egyedülálló módon 10 helyszín áll vevőink rendelkezésére.

Szolgáltatásunkkal teljes körű ügyintézést nyújtunk ügyfeleinknek a megrendeléstől a termékek átvételéig, melynek során a különösen kedvező árszínvonal sem sérül.

Legyen Ön is ügyfelünk! 

Rendeljen most!

 

 

 

© NEXT4YOU LTD. 2021