Transferwise regisztráció és használati segédlet

 A kezelési költség nagyon alacsony ha online a bankodba belépve indítod el az utalást a Transferwise felé.. 20 e Ft-ig mindössze 279 Ft. Ha 20.000 Ft fölött utalsz nekünk,akkor a kezelési költséget is átvállaljuk,tehát 0 Ft a pénzküldés hozzánk!

Ha viszont kártyával fizetsz, azért még levon 300 Ft-ot. Ezt a költséget nem tudjuk átvállalni és előny sem származik belőle.

Kattints a linkre és regisztrálj! Tranferwise – https://transferwise.com/

Regisztráció: Fontos,hogy azzal a névvel regisztrálj,amilyen néven a bankszámla van, amiről utalni fogsz. Pénzmosás elleni  törvény miatt.

Sign up –ra klikkelve lehet regisztrálni az oldalra. 

Az e-mail cím és egy jelszó kétszeri megadása szükséges a regisztrációhoz majd Continue /folytatás/ ezzel már kész is a regisztráció.

Hogyan lehet pénzt küldeni a Trasferwise segítségével:

Miután beléptél a saját Transferwise fiókodba elindíthatod a pénzküldési folyamatot.

1.lépés - meg kell adni az utalás összegét, amit küldeni szeretnél.
Be kell állítani, hogy milyen pénznemben, indítod az utalást /HUF/ valamint a fogadó fél pénznemét /GBP/.
Nyisd le a Fee (szolgáltatási díj fület) és válaszd a Low Cost Transfert. Az utalási költséget láthatod is, ott van a szöveg mellett. 279 Ft
/

- Add meg az összeget amennyit küldeni szeretnél pl.20.000,-Ft-ot (kép)

Majd ha megadtad az összeget Countinue/folytatás/

2. lépés – Meg kell adni néhány adatot magadról

Ha megadtad a szükséges adatokat Countinue /folytatás

ha helyesek az adatok Continoue /folytatás/

3. lépés – kinek küldöd a pénzt?

itt kell megadnod hogy kinek szeretnél pénzt küldeni ( esetünkben a NEXT4YOU LTD–t kell beírni)- ezt követően ki kell választani hogy a bankszámlára küldöd az összeget kiválasztani hogy a fogadó fél UK sort code-ja és számlaszáma (account number) kerül megadásra.

ADATOK A PÉNKÜLDÉSHEZ:
NEXT4YOU LTD.
SORT CODE:20-05-73
ACCOUNT NUMBER:60776815

majd Countinue/folytatás/


4. lépés az utalás adatainak ellenőrzése

A Transferwise azonnal feltünteti a kezelési költséget,amint beírod az összeget amennyit utalni szeretnél.  20.000 Ft küldésénél most mindössze 279 Ft-ot számolnak fel.De ha eléri utalásod ezt az összeget, a kezelési költséget átvállaljuk. Tudsz írni a közlemény rovatba is.

Ha minden adat stimmel akkor Confirm – megerősítés


5. lépés Fizetés módja

Bank transfer – banki utalás – Megkapod a számlaszámot ahová utalnod kell,ez a Transferwise magyar bankszámlaszáma (Account number néven találod) és a Referencia számot amit a közlemény rovatba a saját bankodnál feltétlen be kell beírnod.(Use this reference néven találod)Kedvezményezett neve: Transferwise. Lépj be a saját online bankodba és utalj a megadott Transferwise számládra pontosan akkora Ft összeget amennyit beírtál . A banki utalásod során használd az 5. lépésben megjelenő adatokat ne felejtsd el beírni a közleménybe a referencia számot. Utald el a bankodból a megfelelő összeget a TransferWise felé majd a Transferwise fiókodban klikkelj erre: „I’ve sent the money to TransferWise” Készen is vagy. A pénzt elindítottad felénk.Amikor az összeg beérkezett a TrasferWise felé (ez 3-4 óra hossza általában)e-mailben értesítenek róla és a pénz útját is nyomon tudod követni a Transferwise fiókodban! Amint a pénz megérkezik hozzánk a PNS Team számlájára,feltöltésre kerül az egyenlegedbe.

 

© NEXT4YOU LTD. 2021